Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує в незвичному для себе образі. Так, віддані фанати знаменитості за допомогою фотошопу показали, як би їх кумир могла виглядати з каре, відправивши" красуню в салон краси, де та нібито зробила селфі в дзеркалі. Так, Ані приміряла стильний піджак-оверсайз чорного кольору і дизайнерську сумку.

Читайте Знай в Google News!

Деякі шанувальники навіть прийняли реалістичну "фотожабу" зі співачкою за справжнє селфі і не втрималися від коментарів, проте їх думки розділилися: "Але стрижку треба було іншу.ця не зробила її ефектніше.", "Зробила з себе мавпу", " Невже підстриглася😁"," Кароліночка, тобі личать короткі пишні стрижки, просто ми звикли до твого довгого кучерявого волосся,коли тобі було років 20-30,це було дуже красиво, тому всі порівнюють і пишуть у тебе дуже гарне волосся!🌹 ", "Дивна незрозуміла. Не обличчя, а Маска".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто відзначити, що після розлучення з чоловіком Муратом через його зраду в 2018 році через 9 років шлюбу, виконавиця кардинально змінила стиль, тому зараз досить рідко з'являється на публіці в елегантних образах, обираючи зручний і стильний одяг-оверсайз. Зараз Кароліна зустрічається з саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом, який молодший за неї на 14 років.

За весь цей час Ані не експерементувала з кольором волосся, завжди залишаючись розкішною шатенкою, проте змінювала довжину зачіски, то нарощуючи довге волосся, то роблячи акуратне каре.