Зірка російських серіалів, актор Анатолій Пашинін, який емігрував в Україну після Революції Гідності, одружився. Чоловік раніше воював у лавах військових сил України на Донбасі.

Його обраницею стала юрист Леся Задесенець, з якою, за інформацією засобів масової інформації, чоловік перебував у стосунках кілька років.

Читайте Знай в Google News!

Про цю радісну подію, що сталася в Чернігові, актор повiдомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Добрі Люди, Здрастуйте і процвітайте радість і гордість переповнюють мене! Моя Божественна Леся, надавши мені високу Честь, прийняла мою пропозицію Руки і серця і стала моєю дружиною!", - написав він у публікації, до якої також прикріплена фотографія двох рук з кільцями на безіменному пальці і свідоцтвом про шлюб.

Анатолій Пашинін пояснював своє рішення піти воювати на Донбас у складі 8-го батальйону Української добровольчої армії в 2017 році спробою "розчистити майбутнє" для молодих хлопців, яким необхідно займатися побудовою держави.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, актор Пашинін після повернення з АТО ледве зводить кінці з кінцями: "Я ніжна квіточка". Фанати не могли навіть уявити, що актор зв'яже своє життя з війною, незважаючи на переконливі ролі колишніх фронтовиків, партизанів або льотчиків.

Як повідомляв "Знай.ua", Пашинін "перекваліфікувався" в двірники: як російському акторові живеться в Україні.

Знай.ua писав, російський актор-доброволець емоційно звернувся до українців: відео.