Український музикант, актор, автор пісень, а також учасник колективу "5'nizza" і тренер шоу "Голос країни" Сергій Бабкін зовсім недавно випустив свою першу англомовну пісню, ідея створення якої належить його дочці.

Зараз він виклав нове фото в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано понад 400 тисяч осіб, на якому відобразив здачу крові.

Читайте Знай в Google News!

"КропФест у Кропивницькому-Синергія творчості і добра! До чека і закритого концерту онлайн, вирішили взяти участь у благодійній акції на підтримку онкохворих діток", — написав він у публікації. Сергій постав у чорній масці в медичному кабінеті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У місці розташування він відзначив Кіровоградську обласну станцію переливання крові. "Мій Кропивницький, ви супер!", "Сергій, ви приголомшлива людина! Здоров'я Вам, щастя і всього самого світлого і доброго!", "Так повинні робити все, ми в це життя приходимо не тільки брати, а й віддавати", "Який ви молодець. Приклад для всіх", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, язичок Сергія Бабкіна зробив це вперше - не дарма терпів 18 років: "Сміливий крок..."

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій Бабкін сунув руку в "надри" дружини, а вона і не проти: "Люблю радувати". Сергій стоїть позаду дружини, однією рукою він обійняв її за шию, а другу запустив в кишеню її кофти на животі.

Знай.ua писав, Бабкін грайливо змахнув накладними віями, не кожна красуня так зможе: "Прима на кухні"