Відомий російський виконавець, король поп-музики Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив свій 53-й день народження, часто радує публіку епатажними фото і відео в своєму Instagram.

А нещодавно артист показав у соцмережі дивні фото, на яких позує в порожньому залі для глядачів, а також виклав скріншоти, які підтверджують його досягнення – він став лідером рейтингу артистів, яким довіряють росіяни. У підписі до публікації Кіркоров розповів про своє досягнення.

Читайте Знай в Google News!

"З сьогоднішнього дня зали та концертні майданчики знову порожніють... Скасовані шоу і більшість премій ... але мене гріє народна любов і я вдячний своєму глядачеві за довіру, підтримку і любов. Всі головні рейтинги країни оголосили кого слухає країна і кому довіряє. Для мене це найцінніша визнання і нагорода. Протягом багатьох років є орієнтиром і лідером думки для всіх поколінь, включаючи покоління Z. судячи з результатів опитування ВЦВГД, рейтингів Ромір та інших дослідницьких організацій... З року в рік! І цей смутний 2020 рік не став винятком", - написав артист.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кіркоров засвітив раритетний знімок з найріднішою людиною, і це не Пугачова.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кіркорова помітили з новою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кіркоров різко схуд на 40 кілограмів.