На сторінці програми "Життя відомих людей" у соцмережі Instagram показали трепетні сімейні фото українських зірок. На всіх знімках знаменитих матусь українського шоу-бізнесу можна побачити разом з їхніми дітьми та рідними людьми.

Читайте Знай в Google News!

На першому знімку можна побачити відому танцівницю і хореографа "Танців з зірками" Олену Шоптенко з її маленьким сином. Ще одна легенда танцювального шоу-Ілона Гвоздьова також присутня в цій добірці. Вона позує на прогулянці зі старшою донькою і новонародженим сином. Також свою новонароджену доньку показала співачка Світлана Тарабарова.

Миле фото з прогулянки показала також співачка і телеведуча Оля Цибульська, вона тримає на руках маленького синочка. Яскраве сімейне фото показала також телеведуча Лілія Ребрик - на знімку вона зображена з двома дітьми і чоловіком. Також в добірці є знімок актриси Наталії Денисенко з сином на гойдалки, на прогулянці можна побачити і молоду матусю віру Кекелію з крихітним сином Іваном. Показала свою дочку-підлітка і телеведуча Лідія Таран, А її колега Валентина Хамайко відображена на знімку не тільки з малюком, але і з мамою і ще собакою.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.