Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Цього разу артистка порадувала шанувальників милим фото, на якому позує в радіо студії, а в підписі до нього трепетно привітала працівників радіо і телебачення з професійним святом. На знімку Наташа відображена в студії радіостанції, на її голові професійні навушники, а поруч видно мікрофон, вона ніби сама перетворилася в радіоведучу.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до фото Могилевська привітала працівників радіо і телебачення з професійним святом. "Вітаю всіх працівників радіо, телебачення та зв'язку з професійним святом! На вас важлива місія - дарувати людям музичний настрій, позитивні емоції і достовірно висвітлювати новини. Моя велика радість йти з вами в одну ногу з часом, і кожен день мати можливість дарувати музику своїм слухачам і брати участь в захоплюючих проектах! Дякуємо за нелегку працю та співпрацю! Люблю і обіймаю кожного!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".