Відома українська ведуча ранкової програми і журналістка Марина Леончук відверто зізналась, що вона родом із села і не соромиться цього.

Допис про це вона опублікувала на своїй сторінці у Іnstagram після того, як їй прилетіло у дірект повідомлення від підписника "ти ж із села..."

Читайте Знай в Google News!

"...чого ти ви...єшся" закінчив свою думку нешанований пан.

"Село, у якому я народилась, гугл-карта навіт не бачить одразу
настільки воно сьогодні занедбане і майже безлюдне

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

це село Сезінків - тут народилась, ходила в школу, закохувалась, народжувала дітей, розлучалась, самостійно виховувала, працювала, дружила, прожила своє життя і померла моя бабуся", - написала жінка.

Це - село Сезенків, там народилась її мама, в школу вона ходила в інше село, спочатку, 7-річною дитиною за 7 км від батьківської хати (це 14-ть, якщо туди і назад), трохи старшою вже ходила в інше село на навчання - кілометрів за 9, звичайно тільки в один бік, звичайно, щодня, окрім суботи і неділі.

Ходила не мальдівськими краєвидами, балійськими стежками чи морськими прибережними світанками. Ходила болотом, потемки, коли за вікном -20 (так, коли моєї мами було сім, десять і, навіть, сімнадцять років) зима ще була зимою

"Мені ж пощастило тільки народитися, точніше, бути народженою у цьому селі винятково за паспортом. Росла я в іншому, трохи цивілізованішому, селі. Наприклад, садочок був навпроти нашого будинку і мама з вікна іншого поверху спостерігала, як 5тиріча я іду до ненависної хвіртки, де мене зустрічала "велика тьотя у маданському пальто" і де закінчувались моя свобода думки, пересування і віра в себе", - додає Леончук.

Жінка досі пам'ятає, як її у 5 років покарали у садочку тільки за те, що в тиху годину так і не змогла заснути, але тихо (а можливо й ні), підтягнувшись на носочках, розглядала картину, що висіла на стіні над ліжком. Тоді її вивели зі спальні і залишили до кінця тихої години у темній підсобці...

"Потім, у тому ж, трохи цивілізованішому селі, я пішла до школи, там мене теж карали, але я вже була доросла, читала швидше, слів і значення знала більше, тому не плакала злякана, мовчазна і безпомічна, а відповідала (просторікувала казали мені) вчителям за це - мене вже відправляли у кабінет директора і викликали батьків до школи", - додала вона.

А у коментарях українці приєднались і підтримали телеведучу, написавши, хто і де народився.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, змарніла Ольга Фреймут вперше показала себе після перемоги над китайською хворобою.

Як повідомляв "Знай.ua", український телеведучий Костянтин Грубич розповів, як вся родина заразилась Covid-19: "Торкнеться кожного".

Знай.ua писав, відома українська телеведуча "1+1" Неля Шовкопляс заразилась covid-19: назвала всіх контактних осіб.