Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх маленьким сином Леоном вирушили підкорювати спекотний Дубай, ОАЕ, а відразу по приїзду додому шоумен всього за одну ніч підготувався до спільного виступу з Юлією Саніною і Дмитром Жуком на шоу "Танці з зірками".

Артисти блискуче станцювали на паркеті, проте раптово щось пішло не так і по закінченню виступу зірковий суддя пішов до лікаря, повідомивши про погане самопочуття. На щастя для Влада і його рідних все обійшлося - трохи пізніше Яма зізнався, що пошкодив палець правої руки, але рентгенівський знімок не показав наявність перелому. Пізніше танцюрист видав, як виникла неприємність - чоловік невдало зловив Юлію Саніну і почув хрускіт в кисті, пізніше, на комметарях журі, зрозумів, що все погано, коли почало "похитувати" від сильного болю.

"Ось тут, на 10-й секунді, зловив Юлю і почув хрускіт в кисті. Далі сильний біль. Якось дотанцював. На коментарях журі почало похитувати, останній вже не чув, але за відчуттями він тривав хвилин 12...

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У сторіз розповім побільше, лівою рукою незручно писати.

@the_hardkiss @zhuk_dmytro спасибі величезне за ці 22 години!

Ви - круті!

До зустрічі через тиждень!..🤗"