Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу артист показав незвичайне фото, на якому він перетворився на українську співачку Настю Каменських. Схоже, зробив він це в рамках шоу "Маскарад" на "1+1".

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Влад зображений в студії шоу "Маскарад", він постав на огляд публіки в образі жінки, а саме Насті Каменських. На ньому коротеньке латексне плаття яскравого рожевого кольору, на його ногах темні колготки в сіточку і милі босоніжки. А ось лису голову шоумена покриває довгий Кучерявий перуку. У підписі до фотографії Яма написав: "Той випадок, коли кар'єра набула несподіваного повороту. Сподіваюся, @kamenskux сподобалося. @maskarad_1plus1". Фолловери танцюриста не пройшли повз і почали активно обговорювати його нове фото, засинаючи компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким у сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.