Примадонна російської естради Алла Пугачова поділилась світлими почуттями, які проявляє її коханий чоловік Максим Галкін, російський комік і телеведучий.

Надзвичайно інтимну світлину зі своїм чоловіком Пугачова опублікувала на своїй сторінці в Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Пугачова // www.instagram.com/alla_orfey/
Пугачова // www.instagram.com/alla_orfey/

На світлині можна побачити Галкіна поруч із дружиною Аллою Пугачовою - легендарною пізньорадянською співачкою, чиї пісні люблять і пам'ятають досі. Шлюб зірок спровокував у свій час велику кількість пересудів і жартів - для Алли це вже було 5 заміжжя, між закоханими було більше за 30 років різниці у віці.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Любовь раскрывает человека с неожиданной стороны – его уму позавидовали бы гении. 🙏🏼❤️", - написала під трепетним фото Примадонна.

Опублікована світлина була зроблена на літній терасі. На Аллі сорочка і теплий плед, на Максиму - футболка в полоску. Він став позаду коханої і поправляє ковдру на її плечах, щоб не замерзла.

Алла сидить у кріслі - на ній ні грама макіяжу, вона сидить сутула, деякі користувачі припустили, що вона у інвалідному візку.

"Цю руїну вже Голубок-Галкін возить в інвалідному візку? Або ж, все-таки репетирує, перед тривалим відходом?", - пише користувач.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.