19-річна внучка артистки української та радянської естради Софії Ротару Софія Євдокименко хоче себе пов'язати узами шлюбу з українським мільйонером Денисом Ждановим. Відомо, що новий хлопець внучки Ротару є мільйонером з американського списку Forbes.

Про це повідомляють на каналі "hyser" в YouTube.

Як відомо, 19-річна дівчина на даний момент кілька років вже проживає в Нью-Йорку, де проходить навчання в школі Дизайну Parsons. Нещодавно дівчина показала, як вона живе в Нью-Йорку, продемонструвавши свої розкішні апартаменти.

Відомо, що Софія кілька років зустрічалася з французьким бізнесменом, а тепер внучка радянської артистки показала у своїй соціальній мережі нового обранця, але їм називати не стала поки. Тим не менш, в ЗМІ просочилася інформація щодо того, як звуть нового молодого чоловіка Софії.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Так, відомо, що її нинішній наречений Денис Жданов є підприємцем родом з України. Також повідомляється, що він займається IT-технологіями і займає посаду віце-президента з маркетингу у великій компанії.

Читайте Знай в Google News!

Відносини у пари - досить серйозні, тому український мільйонер вже зробив своїй коханій дівчині пропозицію руки і серця.

Скріншот до відео з каналу "hyser" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "hyser" в YouTube

"У нього до Соні дійсно щирі почуття. Йому не потрібне зіркове прізвище, а потрібне щастя з коханою дівчиною", - кажуть у деяких ЗМІ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Тим часом, уважні шанувальники Софії Євдокименко ретельно відстежують все, що відбувається в її житті. Тому нещодавно вони помітили, що на безіменному пальці внучки української та радянської артистки Софії Ротару видніється каблучка з діамантом, яка нагадує заручну.

Нагадаємо, що син Софії Ротару Руслан Євдокименко показав миле фото своєї дочки Соні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", внучка Софії Ротару показала знімок, на якому видно, як вона сидить на краю обриву на скелі.

Також "Знай.ua" писав, що внучка Софії Ротару Софія Євдокименко похвалилася публіці стильним капелюхом.