Ведуча популярної телепрограми "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь показалася у весільній сукні, заінтригувавши своїх шанувальників.

Читайте Знай в Google News!

Телеведуча опублікувала у своїму Інстаграмі нову фотографію, на якій постала перед публікою у пишній весільній сукні. На Олені-Крістіні Лебідь - витончене білосніжне вбрання з відкритими тендітними плечима та голуба стрічка на тонкій талії.

"Я такеееееее вам ввечері розповім!!!!!!🤩 🤩 🤩 ",- заінтригувала підписників телеведуча.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: instagram.com/elena_kristina_lebed
Олена-Крістіна Лебідь, фото: instagram.com/elena_kristina_lebed

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Сказати, що Олена-Крістіна Лебідь заінтригувала своїх підписників у соціальній мережі інстаграм - це нічого не сказати. Новим знімком вона буквально викликала фурор, її фанати не можуть дочекатися вечора, щоб з перших вуст почути довгоочікувану новину. Але наразі їм залишається лише здогадуватися, що хоче повідомити телеведуча.

"Чекаааємо!!! ❤️😉", "❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Швидше б вечір"," Христина, як тобі йде ця сукня 👍 ніжна, мила красуня❤️", "Шикарна дівчина в шикарній сукні яка дуже до лиця 😍 ", "Ви прекрасні 🔥", "Ось це поворот", - пишуть у коментарях до фотографії.

Нагадаємо, українська ведуча Олена-Крістіна Лебідь і її коханий, колишній віцепрем'єр-міністр України Павло Розенко вже давно не приховують від громадськості свої стосунки.

Коментарі, фото: instagram.com/elena_kristina_lebed
Коментарі, фото: instagram.com/elena_kristina_lebed

Коментарі, фото: instagram.com/elena_kristina_lebed
Коментарі, фото: instagram.com/elena_kristina_lebed

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь поділилася бонусами понеділка: "У мене, наприклад, крутиться"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"