Сьогодні, 17 листопада, близькі, колеги і шанувальники прощаються з народним артистом Арменом Джигарханяном, який помер 14 листопада на 86-му році життя.

Читайте Знай в Google News!

Церемонію прощання з легендарним актором зробили відкритою, щоб всі змогли віддати останні почесті своєму кумиру. Прощання проходить в Московському драматичному театрі. Артиста поховають на Ваганьковському кладовищі поряд з донькою.

Армен Джигарханян, фото: кадр з відео
Армен Джигарханян, фото: кадр з відео

Провести Армена Джигарханяна в останню путь прийшов актор Андрій Мерзлікін, батько Філіпа Кіркорова - Бедрос Кіркоров, актор Дмитро Харатьян, футболіст Євген Ловчев, Олександр Розенбаум та інші.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Під час панахиди на великому екрані над сценою транслювалися фотографії Армена Борисовича - кадри з фільмів, ролі у виставах, сімейний архів. Тихо звучала сумна музика. Звучали співчуття від колективу МДУ і ректора Віктора Садовничого.

Сцена потопала у квітах, а люди продовжували йти до труни улюбленого артиста. Однак, затримуватися в залі не можна, того вимагають санітарні норми. Біля труни сиділи найрідніші люди актора, зокрема вдова Тетяна Власова.

Похорон Армена Джигарханяна, фото: кадр з відео
Похорон Армена Джигарханяна, фото: кадр з відео

Похорон Армена Джигарханяна, фото: кадр з відео
Похорон Армена Джигарханяна, фото: кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, помер Армен Джигарханян: у мережі згадали, як актор "поховав" російську мову.

Як повідомляв Знай.uа, названо єдиного спадкоємця статків Джигарханяна: дружині не дісталося нічого

Знай.uа писав, помер Джигарханян: розлучення, зради, театральні інтриги покійного актора.