Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію селфі, позуючи в гримерці і примірявши жіночний образ перед однією зі зйомок. Так, артистка позувала на камеру з масивними стрілками на повіках і яскраво-червоною помадою на губах, накинувши при цьому лише махровий халатик. Незвичайний макіяж красуня доповнила ще й зачіскою "голлівудські локони", а також вирішила пожартувати над собою з властивим їй почуттям гумору.

Варто відзначити, що виконавиця була ведучою зіркового балкона на шоу "Танці з зірками", де виступала за усвідомлене споживання і переробку відходів у сукні зі "сміття", проте в якийсь момент випадково осоромилася. "Підписуйтесь на мої соціальні сіті!",- радісно заявила Полякова в ефірі, допустивши помилку, адже єдиний правильний варіант - словосполучення "соціальні мережі". Всього за кілька днів фраза прижилася до Олі і розсмішила українців.

"Привіт! Соцсіті))

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

як вам новий макіяж?"

Фолловери не пройшли повз: "небесної краси😍 😍 😍"," як завжди🔥 😍"," чарівна👍 💋"," сліпить очі 👏, чудово"," шикарно❤️","На висоті😋".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику