На новому тижні учасниці " Супер Топ-моделі по-українськи "(Новий канал) працювали над своєю прихованою сексуальністю. Вони показували, що бажаною можна бути не тільки в мереживній білизні, але і в костюмі прибиральниці. Адже головне-внутрішня сила, а не оголене тіло.

Читайте Знай в Google News!

Двом учасницям робота на цьому тижні далася важче інших-Аміні Досимбаєвої та Ірі Ротар. Саме вони потрапили в номінацію на церемонії вигону. Аміну підвела невпевненість в собі. Іру-недотримання субординації. Прямо під час випробування вона могла зупинитися і почати спілкуватися з експертами. Більше ніхто з дівчат собі такого не дозволяв.

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

" у кожну з дівчат ми з експертами вірили до останнього. Але в обох робота на цьому тижні була слабкою, - зазначила ведуча Нового каналу Алла Костромічова. - Найголовніше-це віра в себе. Одна з них зовсім її втратила. І це Іра Ротар, з якою ми змушені були попрощатися. Сподіваюся, вона продовжить займатися моделінгом за межами "Супер Топ-моделі по-українськи".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

Іра ж впевнена: її чекає успішне модельне майбутнє. Навіть без перемоги на модельному проекті.

"спасибі глядачам, які проголосували за мене. Після відходу з проекту ви побачите мій зріст. Я буду ходити по подіуму!"- пообіцяла Іра Ротар.

За перемогу в модельному реаліті Нового каналу продовжили боротися дев'ять дівчат: Аріна Любітєлєва, Саша Литвин, Таня Брик, Віка Рогальчук, Аміна Досимбаєва, Марго Верховцева, Софі Берідзе, Іра Мойсак, Саша Кугат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Таня Брик з СТМПУ розважила чоловіків оголеними принадами, фаворитка шоу вміє вражати.

Як повідомляв Знай. ua, Віра Брежнєва назвала головну перешкоду для жіночності.

Також Знай. ua писав, що топ-модель з суперсезону Таня Брик проміняла тренажерку на пілон.