У день студента актори "Дизель Шоу" пригадали, в які кумедні ситуації потрапляли вони і як з ними справлялися.

Читайте Знай в Google News!

Вікторія Булітко в 11 класі готувалася до вступу на машинобудівний факультет. На одному з фестивалів голова журі звернув її увагу на театральний факультет.

"Батьки не були проти, а дуже навіть за, і я вирішила вступати до ЗНУ. Готувалася по повній програмі! На вступних іспитах потрібно було станцювати, і я хотіла виконати щось пристрасне, типу "Кармен". Але моя викладачка, з якою я готувалася, порекомендувала станцювати ніжний танець під пісню Едіт Піаф "Non rien de rien". Я її послухалася і поступила. Хоча майстер, який відібрав мене, розповідав потім, що як би моя викладачка не хотіла, щоб я станцювала маленького горобчика, я все-таки танцювала Кармен", - поділилася акторка.

Вікторія Булітко, фото Дизель шоу
Вікторія Булітко, фото Дизель шоу

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Єгор Крутоголов навчався на філологічному факультеті. На одному з останніх курсів йому дуже знадобилася кмітливість.

"З другого курсу ми вчили німецьку мову. Почали з віршів, мені дуже подобалося. А потім, коли ми дійшли до артиклів, я не захотів вчити мову далі. І ось на четвертому або п'ятому курсі у мене був іспит з німецької, а в останньому питанні – текст. Потрібно було проаналізувати його і пофілософствувати німецькою в письмовому вигляді. Природно, я цього зробити не міг. Взяв і написав вірш Генріха Гейне у відповідь. Воно не мало ніякого відношення до тексту! Але коли я прийшов дізнаватися оцінки на кафедру, моя робота була прикріплена до стіни. Сміялися всі! Зате за винахідливість трійку поставили", - зізнався Єгор.

Єгор Крутоголов, фото Дизель шоу
Єгор Крутоголов, фото Дизель шоу

Женя Гашенко навчався на економічному факультеті, але вже з першого курсу зрозумів, що вступив не туди. Саме тоді в його житті з'явився театральний гурток, а за ним і КВК.

"Я думав, що з другого курсу почну вчитися, але ми настільки занурилися в КВК, що вчився я для батьків. Хтось із викладачів розумів, хтось, звичайно, був проти. Пам'ятаю, як прийшов на іспит з непрофільного предмету, на пари якого не ходив жодного разу! Викладачка була розуміюча, побачивши мене, відразу поставила залік зі словами: "Талантам треба допомагати, нездари проб'ються самі. Я була на ваших концертах, удачі! П'ятірка", - розповів зірка "Дизель шоу".

Женя Гашенко, фото Дизель шоу
Женя Гашенко, фото Дизель шоу

Маруся Грицук поділилася спогадом про те, як вона ходила на підготовчі курси в педагогічний інститут і збиралася вступати туди. Однак, потрапивши на день відкритих дверей в БДУ, дівчина змінила свої плани.

"Коли я побачила на сцені хлопців з команди КВК "Відділ кадрів", на мене просто знайшла мана: я повинна бути там! Тому відкинула думки про педагогічне і вступила до БДУ", - зазначила вона.

Маруся Грицук, фото Дизель шоу
Маруся Грицук, фото Дизель шоу

Схожа історія трапилася і з Євгеном Нікішиним. Тільки в його виборі спеціальності визначальною стала... черга.

"Це був 1994-й рік, я закінчував школу і готувався до вступу на фізико-математичний факультет. Але коли я прийшов до приймальної комісії, побачив величезну чергу з тих, хто подають туди документи! Я трошки сконфузився і запитав, який конкурс на одне місце. Виявилося, близько 15 осіб! Озирнувся і побачив столик педагогічного факультету, там йшов набір на нову спеціальність – валеологія. Черги не було, тому я віддав документи туди і відучився", - заявив Женя.

Женя Нікішин, фото Дизель шоу
Женя Нікішин, фото Дизель шоу

А Євген Сморигін обирав університет за вступними іспитами.

"Після 11 класу я відкрив брошуру з вузами і дивився тільки графу "Вступні іспити". Побачив класні предмети: білоруська мова та література, творчий конкурс. Це була Білоруська державна академія мистецтв, спеціальність – актор оперети. Мені підходило!" - сказав Сморигін.

Євген Сморигін, фото Дизель шоу
Євген Сморигін, фото Дизель шоу

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка "Дизель Шоу" розповів секрет, як задовольняє дружину.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сморигін поділився легким рецептом сезонного пирога.

Також портал Знай.uа писав, що у родині Яни Глущенко з "Дизель-шоу" поповнення.