На сторінці студії "Квартал 95" в соцмережі Instagram опублікували кумедне фото, на якому можна побачити акторів-коміків Юрія Ткача і Міко Фаталова.

Судячи з усього, хлопці відображені в гримерці або в офісі компанії. Причому сфотографовані актори ніби дуже несподівано, в момент, коли Юра тримає в руках кросівок, а Міко його ніжно обіймає.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Ткач зображений в темних брюках і широкій смугастій кофті, він витріщив очі від подиву і дивиться в камеру. Фаталов же в чорних брюках і темній джинсовій куртці, він притулився до Юрія збоку і загадково дивиться в об'єктив. У підписі до фотографії говориться: "Друг – це той, кого можна обійняти в будь-який момент. Є у вас такий?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці "Кварталу 95", хлопців засипають компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" показала фанатам свого підрослого сина.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Кравець і Кошовий показали на сцені "Кварталу 95" головну проблему жінок після карантину.

Також портал "Знай.иа" писав, що подорослішала дочка Олени Кравець з "Квартал 95" заговорила про героїню.