Нещодавно група "Время и Стекло" дала останній концерт, а про розпад колективу стало відомо кілька місяців тому.

Фанати довго ламали голови, що ж далі буде з учасниками групи Надею Дорофєєвою і Позитивом. І якщо Олексій Завгородній перебуває в ще одній групі "Mozgi", то доля Наді була невідомою.

Читайте Знай в Google News!

Але тепер компанія Mozgi Entertainment вирішила відкрити карти – Надя Дорофєєва стала сольним проектом DOROFEEVA. На своїй сторінці в соцмережі Instagram співачка показала веселе відео, на якому її можна побачити на прогулянці в Києві, де розвісили безліч білбордів з презентацією її сольного проекту. Виявилося, що співачка вже зняла кліп на першу пісню "Gorit", презентація якого відбудеться 19 листопада. "Ребятаааааа! #gorit. 19 листопада о 20.00 чекаю вас на online-вечірці. У прямому ефірі відсвяткуємо старт мого сольного проекту і разом подивимося прем'єру кліпу gorit! Приєднувати. 19.11 20: 00 YouTube Instagram TikTok", - написала Дорофєєва в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.