Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому наочно продемонструвала кілька улюблених вправ з вечірнього тренування, які допоможуть зміцнити прес, роблячи при цьому акцент на ноги, сідниці і розтяжку тіла. Так, артистка зізналася, що її день пішов зовсім не за планом, проте запропонувала потренуватися з нею, дотримуючись опущених плечей, ліній і плавного темпу. Красуня зазначила, що для ефективного результату варто робити три кола по 10 разів для кожної вправи.

"Сьогодні все пішло не за планом, ну бувають такі дні 🙈

І вийшло таке тренування 🙌 🏻
Можете спробувати в моєму темпі, дотримуючись ліній і опущених плеч , кількість разів роблю повну, а не тільки демонстрацію.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хоча відео знімала на своєму третьому підході на кожну вправу ☺️👌🏻"

Фолловери не пройшли повз: "Аніта🔥🔥🔥🔥🔥це чудово👏 дуже красиво і чуттєво👍 хочеться від вас таке тренування на Ютуб каналі", "клас", "Яка ви красива😍 тоненька і гнучка🐆", "Тренька для інопланетян )", "Лосини на вас просто вогонь , не можу відірвати очей чи то від них чи від ніг 🤤".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.