Дочка артиста студії "Квартал 95" Євгенія Кошового Варвара розповіла про те, якого хлопця хоче бачити поруч з собою і як їй не вдалося сходити на побачення без тата.

Читайте Знай в Google News!

Сам Євген Кошовий зізнається, що йому з дружиною як батькам 12-річної дівчинки не дуже подобається, що їх юна дочка вже ходить по побаченнях. Своїми думками про особисте життя і заборони Варвара поділилася в програмі "життя відомих людей".

Дівчинка зізналася, що одного разу хотіла піти на побачення з хлопцем, проте ТАТО придумав, як не відпускати коханих удвох.

"Я хотіла з колишнім хлопцем сходити в кінотеатр, а тато такий, а підемо всі разом, і сімку (молодша дочка Євгенія Кошовго Серафима-прим.ред) взяв. Я така: "клас, зашибісь!"Ми хотіли цілуватися на задніх рядах ... Прости ТАТО", - розповіла Варвара.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дівчинка визнає, що розуміє, що тато просто хвилюється за неї і визнає, що готова до романтичних стосунків. І навіть зізналася, що у неї є улюблений типаж хлопців.

"Хочу знайти собі корейця", - чесно зізналася вона.

Варвара-фанат K-pop культури, вона сама вже вчить корейську мову і мріє побувати в Азії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кошовий з кварталу відростив вуса і посивів, нервово кричав щось в трубку.

Як повідомляв Знай. ua, над 12-річною дочкою Кошового з "Квартал 95" знущаються в школі.

Також Знай. ua писав, що зірка Кварталу 95 Кошовий відростив волосся, таким Ви його ще не бачили.