Внучка знаменитого російського актора і співака Михайла Боярського Катерина активно веде свою сторінку в Instagram.

Нещодавно 21-річна знаменитість похвалилася пікантною фотосесією, вирішивши влаштувати експерименти зі стилем. Як виявилося, кардинальні зміни відбулися не просто так - раптово для своїх шанувальників Катя подалася в співачки, презентувавши свій перший трек "BAD GIRL". До речі, у Боярської також є сценічний псевдонім, тепер вона Venna.

Так, новоспечена артистка приміряла чорний крихітний комбінезон, грайливо розсунувши ноги на камеру, сидячи на масивній диско-кулі. Кінчики волосся зірка перефарбувала в яскраво-рожевий колір, а незвичайний образ доповнила ніжним макіяжем. До слова, днями дівчина презентувала свою другу пісню під назвою "Без стуку".

"💗Love forever-це просто Fake Word

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

(Любов назавжди - це просто брехливі слова)"

Фолловери не пройшли повз: "Красуня 🔥🔥🔥", "Сексі 🍓🍓🍓", "Виглядаєш просто шикарно😍", "Фото просто супер", "Така краса😍 скоро і Бузовій дасть фору💟😉", "Яка гарна дівчина", "Хочу бути кулькою", "Дві кулі зовні 😁", "Блиск танц-полу💫 в твоїх руках 🎶🎵🎵💥💥💥".