Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Зовсім недавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, відправившись зустрічати перший сніг, який випав у Києві 17 листопада, разом з коханим чоловіком Юрієм Горбуновим. Так, артистка приміряла штани з принтом, яскраво-червону коротеньку курточку, шапку і масивні черевики, витоптуючи доріжки на свіжому снігу, насолоджуючись погодою і навіть зліпивши маленького сніговичка. При цьому красуня була здивована тим, як швидко її осінні фотографії з опалим золотим листям змінилися зимними і холодними знімками.

"Фото з жовтим листям зміняють фото зі снігом 😂

а в вас вже йде сніг?"

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "клас)) коли сніг на душі так радісно стає, прям як в дитинстві)❄️️️", " 💗Хай любов ваша ніколи не згасне.Ви така красива пара.👍 🔥 ", "Класно! Я так скучила, давно снігу не було, зараз це дійсно диво, парадокс, сніг диво для України!!💖 ", "❄ 🧑 🎄Катя на морозі🌧 тільки рум'яніша стала".