Євген Кот - відомий хореограф, переможець проектів" Танцюють всі "та"Танці з зірками". Який шлях йому довелося пройти, щоб досягти успіху, Євген розповів за лаштунками шоу "Діти проти зірок" (Новий канал).

Читайте Знай в Google News!

" ріс звичайнісіньким хлопчиськом, - каже Євген. - Займався футболом і карате. Але моя мама мріяла, щоб я танцював. Завжди говорила, що у мене це добре виходить. Бо іноді бачила, як танцював удома. У восьмому класі вона запропонувала змінити школу і вступити до ліцею мистецтв".

За словами хореографа, він дуже не хотів змінювати навчальний заклад.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

" я плакав і просив, щоб мене туди не віддавали, - каже Євген. - Вважав, що чешки і трико – це не для чоловіків. Та й взагалі, тоді танці були не в моді. А ще починати кар'єру танцівника в 13 років трохи пізно, тому що дехто вже її закінчує (посміхається)".

Євген розповідає, що батьки його дуже підтримували. Приїжджали на звітні концерти і знімали все на камеру.

" і я дійсно захопився навчанням, - зізнався хореограф Новому каналу. - Хоча ще на перших курсах подумував про морехідку, адже у нас в Херсоні всі хлопці туди йдуть. Після ліцею вступив з високими балами до Київської академії естрадного та циркового мистецтва".

Хореограф каже, що в Києві він почав ходити на різні кастинги. Були невдачі, а потім – стрімкий успіх. Адже після першого сезону" Танцюють всі " його запросили стати асистентом хореографів у другому сезоні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Владу ямі мало не зламали палець на" Танці з зірками", і Фреймут тут ні при чому.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль влаштувала бійку з Даніелем Салемом на"Танцях з зірками".

Також Знай. ua писав, що Оля Полякова лише в халатику показала українцям свої "соцсіті".