Головна спортивна подія цього року відбудеться з 26 по 29 листопада в київському Палаці Спорту.

Виконавицею композиції Only You стала відома україно-болівійська співачка Michelle Andrade, а автором виступив Заслужений артист України та співзасновник продюсерського центру MOZGI Entertainment Олексій Потапенко (Потап). Переглянути кліп можна на офіційному каналі Michelle Andrade в YouTube.

Як розповіла віце-президент Федерації художньої гімнастики України Іриша Блохіна, гаслом європейської першості є фраза You Make This World Glow (“Ти запалюєш цей світ”). Йдеться про кожну гімнастку, яка виходить на килим зі своїм 90-секундним шедевром. Є тільки вона і величезний килим – на ньому усе залежить тільки від спортсменки. Вона сама творить свою долю і перемогу.

“Гімн Only You саме про це. Michelle Andrade своїм виконанням дуже чітко вдалося передати характер цього виду спорту – коли гімнастки на перший погляд ніжні і граційні, а по факту дуже сильні”, – зазначила Блохіна.

“На цю пісню мене надихнула ідея легендарної Іриші Блохіної. До того ж я колишній спортсмен, й для мене особисто справа честі – створити гімн для спортсменок, які прославляють нашу країну у всьому світі. Only You – це міжнародний мотиваційний хіт у виконанні україно-болівійської співачки Michelle Anrade, який дає силу та впевненість кожному, хто його почує. Хто, якщо не ти? Коли, якщо не зараз! Вперед – до перемоги! Музика та спорт єдині”, – наголосив Олексій Потапенко (Потап).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

“Художня гімнастика — неймовірно красивий спорт, який вимагає великої внутрішньої сили. В мене був такий спортивний досвід у дитинстві, тому я точно знаю, яка це праця та самовідданість. Тому дуже важливо мати якесь джерело натхнення та енергії – і я сподіваюсь, що пісня Only You стане саме таким джерелом, буде надихати та заряджати кожну дівчину на перемогу! Для мене велика честь бути голосом цьогорічного Чемпіонату та заспівати для усього світу гімнастики”, – розповіла Michelle Andrade.

Під час цьогорічного Чемпіонату Європи майже півтори сотні гімнасток з 24 країн розіграють 8 комплектів нагород. Важливість цих змагань для спортсменок та тренерів важко переоцінити. Після вимушеної паузи ця континентальна першість відроджує таку необхідну змагальну практику, а також дає можливість знову відчути дух великих змагань. Крім того, 36-ий Чемпіонат Європи з художньої гімнастики – це найбільші спортивні змагання в українському та європейському спорті з моменту початку пандемії.