Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокушає чином.

Зараз зірка, якій тільки ледачий не приписував роман з молдавським музикантом Даном Баланом, знаходиться на піку популярності.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно Тіна виклала на своїй сторінці в Instagram зворушливе привітання з днем народження сина Веніаміна, якому 18 листопада виповнилося 12 років. Як відомо, хлопчик зараз навчається в Лондоні і рідко бачиться із зірковою мамою.

" ти гордість і Всесвіт! Улюблений мій малюк. Чоловік моєї мрії. З Днем народження, син! ❤ ️ "- написала під ніжним відео Кароль.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На офіційній фан-сторінки артистки також з'явилося безліч привітань від шанувальників. Талановиті Передплатники поділилися красивими портретами Тіни і Вені.

" з днем Народження, Веня!❤ Найкращий хлопчик на Землі❤ Бажаємо успіхів у навчанні і побільше радості! Радуй свою матусю! Любимо❤", - йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тіна Кароль влаштувала бійку з Даніелем Салемом на"Танцях з зірками".

Як повідомляв портал Знай.иа, 35-річна Тіна Кароль з'явилася на людях без краплі макіяжу, не збентежили навіть літаючі котики.

Також портал Знай.иа писав, що Тіна Кароль вперше показала рідного батька.