Гарячий красень і співак з молдавським корінням Дан Балан завоював серця сотень тисяч українок неймовірною харизмою, оксамитовим голосом і граціозною пластикою рухів.

Артиста давно підозрюють у романі з колегою по українському шоу "Голос країни" Тіною Кароль. Тим часом продовжує зводити прихильниць з розуму.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу солдавський мачо після тижневої перерви опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram романтичний пост, в якому поділився думками про кохання. На новому знімку виконавець постав у незвичайній сірій сорочці в квітковий принт. Зірка повернутий до камери спиною і ніби обертається через ліве плече.

"Ясність тимчасова.. деякі думки все-таки допомагають... ааа сире кохання, десь в стозі сіна.." - написав Дан Балан.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Най най най😻🔥", "Дан повернувся❤️🥵", "Красивий😍", "Пропажа повернулася😻😻😻", "Як символічно, в день народження Вені 🥰❤️", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, спокуслива Тіна Кароль обеззброїла чоловіків "ногою Анджеліни Джолі".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль вперше показала рідного батька, українці не вірять очам: "Дан Балан?"

Також портал Знай.uа писав, що мама Дана Балана поділилася втратою найближчого: "Прекрасне серце".