Екссолістка тріо "ВІА Гра" Анна Сєдокова зізналася, що зовсім не пам'ятає поцілунку, про який раніше в інтерв'ю розповідав Валерій Меладзе.

Читайте Знай в Google News!

Кілька місяців тому Анна Сєдокова вийшла заміж за баскетболіста Тімма Яніса. Нещодавно ведучий Василь Конов в рамках свого YouTube-проєкту поцікавився, чи дійсно співачка цілувалася з Валерієм Меладзе. Сєдокова здивувала відповіддю - зірка заявила, що абсолютно не пам'ятає про це.

Анна Сєдокова і Яніс Тімма, фото з Instagram
Анна Сєдокова і Яніс Тімма, фото з Instagram

Раніше сам Валерій Меладзе, як пише "You.elka.news", розповідав, що свого часу збирався просувати юну співачку Анну Сєдокову, але не зробив цього, оскільки їх вже й так застукали за поцілунками. За його словами він не хотів зайвих чуток тому кліп довелося заморозити.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Почувши цю історіюСєдокова заявила, що не потребувала тоді шаленої розкрутки, а поцілунок з Валерієм Меладзе - це лише плід чиєїсь уяви.

"Там не було поцілунку. Але, напевно, я зомліла від щастя, тому забула", - іронічно відповіла зірка. Анна Сєдокова

Проте співачка попросила вибачення у Меладзе за поцілунок і "фривольну" поведінку. Вона зазначила, що якщо Валерій пам'ятає про той інцидент, значить все пройшло добре.

Валерій Меладзе, скріншот: Instagram
Валерій Меладзе, скріншот: Instagram

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сєдокова дозволила 15-річній доньці змінити головне, мріяла давно: "Сумувала, що у тебе не мої"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"