Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на райські Мальдіви, де відпочиває перед Новим роком кілька років поспіль. Так, артистка вже встигла відзначитися "фірмовим" шпагатом на пляжі, дивними танцями і фото в зовсім крихітних бікіні, які не підкреслюють достоїнств її фігури.

При цьому Настя зазначила, що поїхала насолоджуватися відпочинком разом з коханим-інкогніто, якого ніхто ніколи не бачив, адже жінка його ретельно приховує від чужих очей. Варто відзначити, що Волочкова і раніше їздила на канікули з іншими такими "коханими", тому не дивно, що тепер її численні фоловери засумнівалися в існуванні чоловіка.

просто захотіла собі дозволити неймовірний і чарівно-романтичний відпочинок з коханим на Мальдівах.🌴😉❤️🌺

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вперше за довгий час Волочкова вирішила не приховувати коментарі до посту, а може, і зовсім забула. Фолловери не пройшли повз публікації: "коханий щось з весіллям тягне🤣", " Не опошлюйте великий твір Freddie Mercury!🙉 😮 ", "Блін як бісять її тапки з бубончиками. Як курча з мультика.", "Мені одній здається, що у неї роздвоєння особистості? І навіщо бреше? Мальдіви це не більше ніж реклама турагенства, козаного і в помині немає.", "- Скоріше б в Московську тумбочку вже " - мріяв коханець. 🤧".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.