Героїня телевізійного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина повною мірою відіграє роль бажаного "трофею" для учасників проєкту, і в черговий раз це підтвердили неймовірні образи, якими жінка похизувалася на церемонії троянд.

Читайте Знай в Google News!

Пост з добіркою фото луків зірки був розміщений на сторінці ТБ-програми в інстаграмі.

"Ще одне важливе питання до вас, шановні, на порядку денному: який образ Ксенії з Церемонії троянд вам сподобався найбільше?" — запитують СММ-спеціалісти в своєї аудиторії в соцмережі.

На першому знімку Мішина демонструє чорний жакет з поясом. Характерною його особливістю стало своєрідне досить глибоке декольте, яке трохи привідкриває тіло жінки.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ксенія Мішина, фото Інстаграм
Ксенія Мішина, фото Інстаграм

Два наступні образи більш стримані, але все одно вражають. Закриту сукню червоно-морквяного кольору доповнила укладена зачіска, яку також можна побачити й разом з тонкою кофтою тілесного кольору. Другий лук доповнює акцент на сережках.

І нарешті Мішина з'являється на четвертому фото у чорно-білій сукні з відкритими плечима. У вусі "холостячки" можна побачити велику сережку у формі хреста. Позує вона на фоні ролс-ройсу, машини, такої ж розкішної, як і сама знаменитість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, переможницю "Холостяка" Дашу Ульянову підкосила хвороба: "Тест позитивний, ламає все тіло".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Конор МакГрегор" з "Холостячки" виклав правду про шоу: "Висновки зроблені, серця розбиті".