Популярна українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько, яка в останні кілька років демонструє підвищений інтерес до політичного життя країни, зараз майже не дає концертів.

Читайте Знай в Google News!

Співачці залишається радувати шанувальників в мережі, і у неї це добре виходить. Останні публікації Насті дають зрозуміти, що все тільки починається — це можна помітити за її зовнішнім виглядом, зірка ніби помолодшала на кілька років. Цього разу Приходько опублікувала відвертий знімок, просто з ванної.

Про це стало відомо завдяки нової публікації Анастасії Приходько в мережі Instagram.

Публікація Анастасії Приходько, скріншот: Instagram
Публікація Анастасії Приходько, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Люблю приймати ванну в холод, слякоть, мороз і уявляти, як зараз, бридко і неприємно людям на вулиці. Завіса. Тепер можете кидати в мене капці. Незабаром буде саме та холодна пора. Утеплюйтесь. P. S. А, ще люблю аромамасла, сіль... приглушене світло. Ви теж такі фанати ванн, як я?", - грайливо запитала Настя у своїх підписників.

До слова, публікація Анастасії буквально за кілька годин зібрала сотні лайків і багато коментарів з компліментами від підписників. На знімку можна помітити, що Настя лягла у ванну повну білої рідини, можливо, мильної. Настя загадковим і ніби безневинним поглядом дивиться в камеру фотографа.

Ось що пишуть віддані шанувальники Анастасії: "Я теж так люблю робити, ти красуня"; "Чесно кажучи, я надаю перевагу більше душовій кабіні, ніж ванні, вона нагадує тропічний душ. Неначе не у себе вдома, а в тропіках на екваторі Землі"; "Ну такої фотки ми точно не очікували. Яка ж ви красива".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Настя Приходько заговорила про нерозділене кохання: "Це заради грошей".

Як повідомляв Знай.uа, Потап змусить українців падати зі сміху в новій комедії "Рідня": бізнесмен посеред села.

Знай.uа писав, подружка Кравець з "Жіночого кварталу" покаже "з ким поведешся": що станеться з інтелігентною і чуйною жінкою.