Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка виставила яскраву серію кадрів зі своїми найріднішими чоловіками: чоловіком і двома маленькими красенями-синами. Дружна сім'я позувала в апартаментах, граючи в білосніжній дитячій кімнаті, де два братика затишно лежали поруч один з одним в ліжку. Щаслива Джамала зазначила, що 19 листопада вона святкує маленьку, але дуже важливу дату для Селіма-Гірая - крихітці виповнилося 5 місяців. Варто відзначити, що обличчя молодшого сина красуня і її чоловік поки що приховують від громадськості.

"У світі, де все було не так,
Лише одна деталь.
З тобою поряд я
Ти — мій, та без вагань
Своє життя і все,
І все ким я була
Віддала би я,
Щоб ти посміхнувся мені

5 місяців без сну, але 5 місяців тотальної любові ❤️"

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше