Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких її аудиторія нагадала, як Кароліна виглядала кілька років тому. Так, на архівному фото артистка приміряла чорний піджак і масивні золоті сережки-кільця зі стразами, а густе волосся зібрала в недбалий пучок, грайливо посміхаючись на камеру. Фанати вирішили порівняти, які зміни відбулися з красунею за останні роки, що чітко відстежується на її акаунті.

"Доброго ранку! 😘😉

До чого ж прекрасна @anilorak ! 😍😉

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ніжність! 😍

Лялечка! 😍"

Крім кардинальної зміни іміджу красуня збільшувала губи, що видно неозброєним оком, а деякі навіть впевнені, що виконавиця вдавалася до пластики грудей і помітно збільшила і їх. Варто відзначити, що сама Ані багато років не ніяк коментує чутки про свої "поліпшення", хоч частенько і піддається критиці і проханням почекати з уколами краси. При цьому вечірні вбрання співачки стали більш елегантними, а ось в повсякденному житті Лорак вибирає стильні вбрання-оверсайз.