Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників - 11 вересня о 18:25 з'явився на світ їх з чоловіком довгоочікуваний син. Хлопчика назвали Домінік, адже про свою вагітність Ілона здогадалася ще на відпочинку в Домініканській Республіці, зріст і вага малюка - 52 сантиметри, 3 кілограми і 40 грам. Варто відзначити, що Ілона та Іван також виховують маленьку доньку Валерію.

Радісна матуся не збирається довго засиджуватися в декреті, а вільний час приділяє відновленню після пологів. Так, артистка виставила своє перше тренування для післяпологового відновлення, де на відео показала кращі вправи для ніг і сідниць, а також дала кілька цінних порад.

"Тренування 1.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Післяпологове відновлення, вправи для ніг і сідниць.

Звертаю вашу увагу на те що:

Рівень початковий

Вправи базові

Без стресу для організму

Без фанатизму

Кількість повторень мінімальна

Обов'язково розігрів спочатку

Легкий стретчинг в кінці

Бажаю приємного перегляду, ефективного тренування і обов'язково пишіть свої відчуття після ☺ "

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова розповіла, хто в родині заробляє більше.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" згадала про часи до слави

Також портал "Знай.uа" писав, що Ілона Гвоздьова після "Танців з зірками" видала, як поєднувати вагітність і спорт