Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Знаменитість порадувала аудиторію яскравим кадром зі знімальної студії, примірявши абсолютно несподіваний образ. Так, артистка постала перед численними шанувальниками в розкішній весільній сукні кремового кольору з пишним декольте і довгою білосніжною фатою, тримаючи в руках ніжний букетик квітів. Як виявилося, в вбранні нареченої красуня з'явилася не просто так, а для шоу "Хто зверху?" на "Новому" каналі, інтригуючи свіжим випуском проекту.

Нагадаємо, що Слава і Едгар Камінські офіційно розлучилися 1 липня 2019 року після 5 років шлюбу, пара виховує двох дітей - Леона і Лауру. У кількох інтерв'ю співачка відзначала, що вона вже не самотня і у неї є коханий чоловік, проте той не любить публічність і поки не готовий порадувати фанатів зірки в соціальних мережах.

"Сьогодні о 19:00 на @novy_channel 👰 🏼 "

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Разведенки є в залі???🤣🤣🤣", "Вам йде😊", "О боже!!! Яка красуня!😍😍😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🔥", "Ой яка краса. Люблю цю передачу, обов'язково буду дивитися.", "Я подумала Анджеліна Джолі))", "Гарна🌸 🌸 🌸".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.