Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вразила численних шанувальників пікантний кадром, зробленим в дзеркалі. Так, артистка, сидячи на підлозі у ванній кімнаті, приміряла чорне блискуче міні-плаття з глибоким декольте, засвітивши струнке тіло і довгі ніжки. Жіночний образ красуня доповнила ніжним нюдовим макіяжем. На підлозі поруч з Лесею красувалося також відерце з пляшкою ігристого вина, а сама зірка пожартувала, що таким чином насолоджується хвилинкою самозамилування.

"Хвилинка самозамилування, ковток ігристого і пішла в кадр...

Хоч це буває не часто...

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

я про КАДР ♪ "

Фолловери ж засипали Лесю компліментами: "йшла, впала,-прокинулася із Фраголіно💃 🥂", "ідеальна👏 🏼", "ти ти сама ще той,, кадр,,😂 😂 😂", "важкий люкс😻 😻 😻", "краса❤️😘 😍 🌸", "Джеймс Бонд десь там повинен бути на задньому", " альо гугл, як стати хлопцем Нікітюк?", "Гарне фото, мені подобається)".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".