Ведучий Олександр Педан влаштував своїй колезі Лесі Нікітюк побачення з одним з гостей шоу "Хто зверху".

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

На цей раз учасницями програми стали співачка М'ята, Слава Камінська з НеАнгелів, блогерка Раміна, а учасниками — співак Артем Пивоваров, "холостяк" Микита Добринін, блогер і актор Богдан Шелудяк, якому теж вже встигли напророкувати місце у "Холостяку".

Фото Новый канал
Фото Новый канал

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фото Новий канал
Фото Новий канал

Річ у тім, що ще до початку зйомок, за лаштунками, ведуча Нового каналу Леся Никитюк виявила свої симпатії до зірки серіаліті "Київ вдень та вночі", і в тому числі "запопонувала" йому стати головним серцеїдом країни. Це помітив суддя шоу Олександр Педан, і організував знаменитостям побачення просто на знімальному майданчику.

"Після «нічиєї» в одному з конкурсів я оголосив "Дивоглядки". А брати участь в них запросив Богдана Шелудяка і Лесю Никитюк. Фактично я влаштував їм приголомшливе побачення!" — каже щоумен.

"Я відчував таке загострення, Леся просто не зводила з мене очей. Ще в гримерці сказав Лесі, що осліпну, але не моргну!" — жартує Шелудяк.

І поки Леся і Богдан не зводили один з одного очей, капітан чоловічої команди Сергій Притула глузував з парочки: "Гірко молодим!" - кричав комедіант.

Леся Нікітюк, фото Новий канал
Леся Нікітюк, фото Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Леся Нікітюк показала нелегальний видобуток бурштину

Також, "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк відкинула борщ з варениками і взялася за равликів