Популярна блогерка і ексучасниця "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук різко висловилася про жінок, які поклали око на жонатих чоловіків.

Читайте Знай в Google News!

Зірка шоу "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук відповіла на питання підписниці в соціальній мережі Інстаграм. Її запитали: "Як покинути жонатого, якщо емоційно прив'язана до нього. Говорить: покинеш - шкодувати будеш".

Анастасія Покрищук, фото: instagram.com/_just__queen_
Анастасія Покрищук, фото: instagram.com/_just__queen_

"Що ви за недолюблені, недо**бані! Ти розумієш, що у нього дружина є, взагалі-то?! Ти можеш зрозуміти, що колись у тебе буде чоловік, розумієш? І твій чоловік буде когось **ати, так, як тебе **е цей! Ти можеш собі взагалі це уявити?!", - обурилася вона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Слід зауважити, що підписниці Покрищук цілком погодилися з нею, у коментарях вони пишуть:

"Настя, хто як не ти, скаже правду тим недолюбленим дурам. Краще не скажеш. Ти золото❤️", "🔥🔥 Правильно говориш 👍🙏🙏", "Якщо він каже, що шкодувати будеш, значить автор ви не одні.😂 Не одружених мало, щоб кидатися на одружених і ще ділитися ним з кимось? Неповага до себе в першу чергу. Анастасія права на 100%", "Найкращий психолог 👍", "Золоті слова 👍👍👍🔥🔥🔥 "

Коментарі, фото: instagram.com/_just__queen_
Коментарі, фото: instagram.com/_just__queen_

Коментарі, фото: instagram.com/_just__queen_
Коментарі, фото: instagram.com/_just__queen_

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найпереробленіша з "пацанок" засвітила на камеру новонародженого "сина": "Яка дитина"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"