Дружина українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана теж веде свій Instagram-аккаунт, де на неї підписано близько 200 тисяч осіб.

Зараз жінка опублікувала нове фото, яке підкріпила приємними подіями, які сталися з нею протягом тижня.

Читайте Знай в Google News!

"Весь тиждень думаємо про те, що рівно рік тому ми вирушили до Києва на зустріч з #елисейбабкин Представ уявляєте, як швидко рік пройшов? Вже через тиждень лисеняті рік!!!",- написала вона в підписі. Після цього жінка додала, що їхній син вже почав ходити, робить 5-7 сміливих і самостійних кроків.

"На цьому тижні відбулася довгоочікувана прем'єра @babkin_official і @lennykravets "СПАЛАХ" це диво істинного почуття, яке захоплює з першої секунди. Хто ще не дивився і не слухав, дуже рекомендую", — додала Сніжана Бабкіна. А потім анонсувала нову пісню чоловіка, яка вже віддана в роботу.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Також жінка розпочала онлайн-навчання з австралійкою, яке включає щоденні поглиблені медитації, лекції, тренінги та ігри. "Є ще багато дрібних радощів, такі як, наприклад, мінус 1 кг, купила неймовірний блиск для губ, сімейні щоденні вечері і ще багато-багато всього", - підсумувала Сніжана Бабкіна. Примітно те, що жінка постала в напіврозстебнутому вбранні.

Відомо те, що аккаунт Сніжани Бабкіної був зламаний і вкрадений шахраями, які, можливо, досі ним володіють. Адже користувачі в коментарях відзначають і просять зловмисника повернути профіль його власнику.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у родині Бабкіних сталося горе, Сніжана в сльозах молить про допомогу.

Як повідомляв "Знай.ua", Сніжана Бабкіна прийшла до тями після атаки шахраїв: "Спасибі вам!"

Знай.ua писав, Сергій Бабкін сунув руку в "надри" дружини, а вона і не проти: "Люблю радувати"