Олексій Потапенко – відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовою.

Читайте Знай в Google News!

Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Зараз за його життям стежить близько 2 мільйонів користувачів соцмережі.

Нещодавно Потап поділився крутим відео в соцмережі, в якому учасниця аргентинського аналога ток-шоу "Хто хоче стати мільйонером?" не змогла відповісти на питання, де знаходиться Україна.

Так, перед фінальним рішенням жінка скористалася підказкою "50:50", яка прибирає два невірних варіанти з чотирьох. Вона порахувала, що українці живуть десь в Африці. Після цього учасниця відмовилася визнати помилку і продовжувала сперечатися з ведучим, запевняючи, що Україна, яка межує з Європою, знаходиться на африканському континенті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Європа чи Африка?" - жартівливо запитав у підписників реп-виконавець.

Варто відзначити, що зараз це відео з аргентинкою набирає в мережі величезну популярність. Люди з гумором реагують на ситуацію і навіть придумують меми на цю тему.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Потап вперше показав, як виглядав в юності: стильний спортсмен з густою шевелюрою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап показав свій нескінченний гардероб, такій колекції позаздрять навіть Кардашьян і Кіркоров.

Також портал Знай.uа писав, що Потап змусить українців падати зі сміху в новій комедії "Рідня": бізнесмен посеред села.