Анастасія Приходько спантеличила шанувальників відвертим кадром.

Читайте Знай в Google News!

Українська співачка, заслужена артистка України, яка не так давно невдало "сходила" в політику, Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. Зате артистка веде активне життя в соціальних мережах, і не сумує на карантині.

Анастасія Приходько є активною користувачкою Instagram, де часто радує шанувальників кадрами зі свого життя. Останні публікації Насті демонструють зміни в зовнішності співачки — вона ніби помолодшала на кілька років.

Цього разу Приходько опублікувала відвертий знімок, який трохи спантеличив шанувальників. Адже зірка не часто публікує такого роду фото.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

На оприлюдненій світлині Анастасія постала у доволі спокусливому образі. 33-річна співачка позує перед камерою у чорному шовковому топі без білизни у білій ванній з трояндовими пелюстками. При цьому Анастасія не соромлячись демонструє оголені плечі та ніжки. Сексуальності образу додала бретелька вбрання, яка "випадково" спала з плеча Насті.

"Люблю приймати ванну в холод, сльоту, мороз і уявляти, як зараз, бридко і неприємно людям на вулиці. Завіса. Тепер можете кидати в мене капці. Незабаром буде саме та холодна пора. Утеплюйтесь. P. S. А, ще люблю аромаолії, сільку... приглушене світло. Ви теж такі фанати ванн, як я?", - грайливо запитала Настя у своїх підписників.

Анастасія Приходько, фото Instagram
Анастасія Приходько, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анастасію Приходько спантеличили нічні "візити" незнайомця

Як повідомляв портал Знай.ua, Приходько поділилася думками про нерозділене кохання

Також Знай.ua писав, Анастасія Приходько згадала пережите насильство і приниження від колишнього чоловіка.