Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії" Олега Ляшка, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно знаменитість поділилася з багатотисячною армією шанувальників чудовою новиною – пісня Злати "Беги" стала саунтреком до українського фільму "Аквамарин".

"Ну ось, ще одна мрія починає втілюватися! Тепер моя музика грає в кіно 🍿 Зовсім скоро на каналі "Україна" ви побачите дуже щиру історію "Аквамарин" і почуєте мій саундтрек "Беги" 🙌😌

До речі, версія "Беги" буде в акустиці:

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

- Я вже бачила головну сцену і знаю, чим все закінчиться!)))

- Крім основної теми "Беги", ви почуєте дуже цікавий погляд на цей сингл, саундпродюсери кіно постаралися!

- У фільмі буде такий гострий момент, що просто до сліз, це варто побачити!

- Прем'єра запланована на найближчий час, ваші прогнози - коли??

- І, важливе, приємне: за нашими цифровими рейтингами, пісня "Беги" найуспішніший російськомовний сингл за всі роки моєї творчості", - написала Огнєвіч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українці порадили Златі Огнєвіч змінити зовнішність – що не так зі співачкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Злато Огнєвіч обікрали просто в магазині: "Я навіть не встигла..."

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч показала, якою була в дитинстві: з пузатого карапуза виросла справжня красуня.