Наташа Горова – 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими фото і відео з життя.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Наташа поділилася в своїх Insta Stories дивним знімком, на якому зображена з явно зайвою вагою. За опублікованим кадром і її реакції видно, що вона не очікувала такого результату і дуже засмучена. Можна також припустити, що дівчина невдало підібрала одяг, яка підкреслила всі її недоліки та візуально зробила форми пишнішими.

Поруч з цим фото Горова прикріпила ще два, на яких плаче від розчарування. Варто відзначити, що названа донька Потапа дуже стежить за своєю фігурою і регулярно займається спортом і танцями.

скріншот

Популярні новини зараз
Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як відомо, її мати Ірина Горова була одружена з 39-річним українським реп-виконавцем Олексієм Потапенком, з яким вони прожили в шлюбі з 2000 по 2014 рік. 23 травня минулого року Потап одружився на своїй колезі по сцені Насті Каменських.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Наташа Горова показала, чим балує своє струнке тіло, і мама не проти.

Як повідомляв портал Знай.uа, прийомна донька Потапа висвітлила свою любов: "ноді випадкові..."

Також портал Знай.uа писав, що названа донька Потапа похвалилася формами в смарагдовому бікіні, оцінив не лише бойфренд.