Популярна українська актриса Ольга Сумська зізналася, що шкодує про те, що не народила ще дітей.

Читайте Знай в Google News!

Сумська зізналася, що могла народити ще одну дитину, але втратила її на ранньому терміні. Про це вона розповіла в програмі Dorotye.

Артистка вперше зважилася розповісти про особисту трагедію і зізналася, що могла народити третю дитину. Сумська сказала, що це сталося в період насиченого гастрольного графіка. Тоді вона брала участь одночасно в трьох проектах і їй доводилося жити в поїзді.

"Я могла народити ще дитину. Я була вагітна і я втратила дитину на зйомках. На ранньому терміні це було. Це були зйомки. Я знала, що я вагітна. Це був дуже емоційно важкий період в моєму житті, коли я знімалася в трьох фільмах відразу", - говорить Ольга.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Втрата дитини сталася, коли молодшій доньці Сумської було близько трьох років. Вона зізналася, що зараз шкодує, що їй не вдалося стати мамою втретє.

"Ось про це я шкодую. Дуже шкодую. Діти-це найпрекрасніше, що є в житті жінки. Безумовно, треба народжувати, це велике щастя, коли у тебе є три-чотири дитини. Це те, чого мені не вистачає сьогодні", - каже вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ольга Сумська в яскравому образі приворожила українців смакотою.

Як повідомляв Знай. ua, дочка Ольги Сумської після пологів похвалилася пружним декольте.

Також Знай. ua писав, що Сумська в яскравому вбранні порадувала українців коронною стравою, рецепт ласощів від Роксолани.