Відомий російський виконавець, король поп-музики Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив свій 53-й день народження, часто радує публіку епатажними фото і відео в своєму Instagram.

А нещодавно артист показав у соцмережі дивне гіф-зображення, на якому з'явився в компанії відомого актора-коміка Михайла Галустяна. Схоже, шоумени брали участь у зйомках чергового новорічного "вогника", тому вони у відповідних образах.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на передньому плані стоїть Галустян, перед камерою він з'явився в образі якогось циркового артиста, на ньому строкатий наряд. Позаду нього визирає Кіркоров в епатажному вбранні з величезним головним убором і пір'ям. У короткому ролику-бумерангу Філіпп ніби загортає Михайла у своє вбрання, а потім швидко відкриває назад. У підписі до публікації Кіркоров написав: "під грифом Цілком таємно... з @m_galustyan зняли бомбу! І нас тепер не зупинити... Настрій на п'ятницю - похуліганити!.. І ми недвозначно натякаємо - проведіть і ви цей день в нашому стилі".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кіркоров засвітив раритетний знімок з найріднішою людиною, і це не Пугачова.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кіркорова помітили з новою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кіркоров різко схуд на 40 кілограмів.