Син народного артиста СРСР Армена Джигарханяна Степан примчав до Москви. Спадкоємець актора, який живе в США, не встиг на прощання з батьком.

Читайте Знай в Google News!

Син Армена Джигарханяна найближчим часом збирається відвідати Ваганьковське кладовище. Там Армен Джигарханян упокоївся поруч зі своєю донькою. Як пише видання "Дні.ру", ситуацію він прокоментував коротко: "Все, що належить зробити в такому випадку, вже робиться".

Армен Джигарханян, фото: кадр з відео
Армен Джигарханян, фото: кадр з відео

Як зазначається, дізнавшись, що на похоронах із зіркою театру і кіно не було найближчої людини, деякі шанувальники вирішили, що чоловік просто наплював на церемонію. Однак в період пандемії коронавірусу дістатися зі Сполучених Штатів він просто не встиг.

Нагадаємо, Армен Джигарханян помер на 86-му році життя, його поховали 17 листопада. У Московському драматичному театрі того дня відбулася панахида. Біля гробу артиста була присутня його дружина Тетяна Власова. А ось його третьої дружини Віталіни Цимбалюк-Романовської не було. З її слів, вона б хотіла запам'ятати Армена Джигарханяна живим і веселим.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Похорон Армена Джигарханяна, фото: кадр з відео
Похорон Армена Джигарханяна, фото: кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Джигарханяна провели в останню путь: поховають поруч з легендами мистецтва. 17 листопада близькі, колеги і шанувальники попрощалися з народним артистом Арменом Джигарханяном, який помер 14 листопада на 86-му році життя.

Як повідомляв Знай.uа, названо єдиного спадкоємця статків Джигарханяна: дружині не дісталося нічого

Знай.uа писав, помер Джигарханян: розлучення, зради, театральні інтриги покійного актора.