Катерина Боярська, онука відомо радянського і російського актора і музиканта Михайла Боярського, яка нещодавно стала намагатися підкорити естраду як співачка VENNA, показала світу нові фотографії, які сколихнули мережу.

Читайте Знай в Google News!

Відповідні світлини були розміщені на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Дівчині всього 22 роки, вона почала займатися політикою, проте досі надає перевагу молодіжним і легковажним образам. Так на нових світлинах дівчина позує у мінішортах і кофтинці, яка повністю обтягує всі форми. При цьому кофта має замок, щоб трішки оголити груди, які, на думку підписників дівчини, найцікавіша частина Каті. Внучка Боярського опанувала базове позування: сидіти на підлозі і розставити ноги, спасибі, що є дискокуля, яку можна розмістити між стегнами, або ж просто сидіти на кулі широко розвівши ноги.

"Запалюйте вогні ✨🌟💥
Нехай музика вас рухає
Втратьте себе сьогодні уночі", - йде мова у підписі до фото.

Катерина Боярська, фото "Інстаграм"
Катерина Боярська, фото "Інстаграм"

Імовірно, такими відвертими знімками дівчина намагається привернути увагу до своєї музичної творчості. Так, не так давно вона випустила нову пісню, яка стала її другим треком.

У актора двоє дітей - син Сергій і донька Ліза. Сергій, батько Катерини, також актор як і інші члени його родини, проте має чіткий ухил у суспільно-політичні активності. Член партії “Єдина Росія”, в яку вступила і його донька.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, опального Єфремова можуть депортувати, Путін "образився". Актор не збирається мовчати.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Я абсолютно проти": Боярський заступився за ворога Путіна.

Також Знай.ua писав, що Боярський показав, як випивав у компанії малолітньої Собчак.