Популярний український виконавець Melovin, який брав участь у пісенному конкурсі "Євробачення" і зібрав величезну армію шанувальників, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Насправді хлопця звуть Костянтин Бочаров, і його називають улюбленцем Андрія Данилка.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Melovin здивував фанатів незвичайними фотографіями, на яких з'явився в дивному образі. Артист зображений, сидячи на сходинках на веранді будиночка. На ньому темні штани і чорна толстовка, поверх якої він накинув сірий піджак. На його ногах оригінальні світлі шкарпетки і білі кросівки, а на голові темно-зелена шапочка. Але найбільше привертає увагу відсутність брів на обличчі хлопця. Костя не підписав свою публікацію, зате шанувальники кинулися активно обговорювати його знімки. Багато відзначили, що навіть відсутність брів не зіпсувало миле обличчя хлопця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадавши, Melovin виклав в мережу ряд фотографій з нової незвичайної фотосесії, на якій він постав в цікавому образі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Melovin продав свій найдорожчий талісман.

Також портал "Знай.ua" писав, що Melovin став восьминогом у продовженні відомого мультфільму.