Співачка Софія Ротару вже понад рік не з'являлася в Росії. Адже у зірки не було можливості прилетіти до Москви через пандемію.

Читайте Знай в Google News!

Через пандемію співачка залишилася без концертів. Концертний директор Ротару Сергій Лавров розповів, який гонорар отримує зірка і навіщо вона зараз зібралася летіти до Москви. Про це пише "Собеседник".

Софія Ротару, фото - https://www.instagram.com/sofiarotaru.official/
Софія Ротару, фото - https://www.instagram.com/sofiarotaru.official/

"Так, виступів у Софії Михайлівни нема. Ситуація загострюється тим, що вона отримує гонорар тільки у валюті: 50 тисяч доларів. Оскільки євро підскочило, то і гонорар у співачки виріс автоматично. Знижувати його, як зробили російські зірки, Софія Михайлівна не хоче. Плюс до всього у неї дуже дорога логістика (квитки на літак, оренда VIP-залу, готель для зірки і колективу). В цілому набирається сума на два мільйони. Виходить, щоб тільки забезпечити всі витрати по її приїзду, організаторам потрібно заплатити гонорар Баскова. Але ж ще їй самій потрібно заплатити гонорар.", - розповідає концертний директор співачки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За словами Сергія Лаврова саме через кризу замовники вибирають тих, хто дешевше. Він додав, що Софія Ротару періодично виступає безкоштовно. А за сольні виступи Софія Михайлівна, звичайно, просить гонорар. Наприклад, до друзів може поїхати безкоштовно. На ювілей Бабкіної в Кремль хотіла летіти, тому що їх пов'язує багаторічна дружба і добрі стосунки, розповів Лавров.

"Так, Софія Михайлівна дала добро Ігорю Крутому приїхати в Москву, Вона виступить на "Пісні року" і навіть готова відсидіти для цього карантин. Хочу підкреслити: виступ Ротару на фестивалі "Пісня року" буде безкоштовним. У Софії Михайлівни давня дружба з Ігорем Крутим, тому гонорар їй ніхто платити не буде. А то минулого року, коли вона виступила на "Пісні року", написали: "грошей немає, поїхала заробляти в Росію", - пояснив Сергій Лавров.

Софія Ротару, фото - https://www.instagram.com/sofiarotaru.official/?hl=uk
Софія Ротару, фото - https://www.instagram.com/sofiarotaru.official/?hl=uk

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівні кадри з чоловіком Заворотнюк Петром Чернишовим довели публіку до сліз

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"