Популярна співачка і спокуслива красуня Тетяна Котова, яка свого часу виступала у складі групи ВІА Гра, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, нещодавно зіркова красуня виклала в мережу спокусливе відео, на якому її можна побачити в сексапільному образі. Дівчина еротично позує оператору в ліжку на шовкових простирадлах, а поруч з нею в'ються два порожніх цуценя. Перед камерою Тетяна з'явилася в сексапільному образі – на ній чорна білизна і бежевий халатик.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Котова написала: "всі ми не ідеальні. А життя не Instagram, тут не застосуєш фотошоп, не вибереш кращий момент і кадр... тому найголовніше, коли нас люблять такими, якими ми є за те, що всередині! Бути собою – це коли не втягуєш живіт, щоб здаватися стрункішою. Коли не потрібно фарбуватися з ранку раніше, щоб тебе любили. Коли лабутени замінені на затишні домашні тапочки, а дизайнерські шмотки на ніжну піжаму і це, чорт візьми, все одно сексуально! Коли можна з'їсти на ніч солодке і не боятися, що завтра тебе розлюблять. Коли замість ідеальної укладання на голові пучок з пасмами. А замість супер ефективного графіка дике бажання весь день валятися в чистому ліжку...".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадавши, Мейхер хотіла пококетувати, але занадто розсунула ноги.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка ВІА Гри роздяглася догола для благої мети.

Також портал "Знай.ua" писав, що Віра Брежнєва показала, як виглядала до популярності.