Відома 42-річна російська телеведуча Анфіса Чехова, яка довгі роки вела просвітницьку програму про секс, часто ділиться відвертими кадрами з шанувальниками. На цей раз вона показала фото в спокусливому Бікіні на березі океану.

Читайте Знай в Google News!

"Стільки років вивчаю себе і свою психологію і кожен раз відкриваю щось нове, що заважає мені жити ще краще! Якщо ви думаєте, що за один потік якогось тренінгу або за пару вебінарів, ви зможете кардинально змінитися і змінити своє життя - вас чекає жахливе розчарування!",- пише Анфіса.


Чехова на фотографіях прогулюється в коричневому бікіні і подовженою сорочці по берегу блакитного океану. Саме на відпочинку вона вирішила поділитися з прихильницями своїми думками про те, що таке робота над собою.

"Робота над собою-це дорога довжиною в ціле життя. Її не вийде одного разу припинити і почати знову жити за інерцією. Запасіться терпінням.... тонною терпіння", - переконана Анфіса.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

І при цьому невідомо, чи буде в кінці шляху перемога. Точно відомо тільки те, що якщо стояти на одному місці, то нічого в житті не зміниться на краще.

Шанувальниці прийшли в захват від зовнішнього вигляду і краси Анфіси Чеховой. У коментарях вони залишили безліч компліментів не тільки зовнішності, але і її внутрішньому світу.

" Ось це форма!🔥 Просто ідеальна!!!🍓 Не дарма кажуть, що зовнішній вигляд відображає внутрішній стан людини!", "Нереальна красуня!", "Ну яка ж ви смачна))))) просто красуня!!! 🔥 ", "Ідіальна фігура, Анфіса у вас) навіть причепитися ні до чого, якщо вже дуже захочеться пофиркати", " Ну яка ж ви смачна))))) просто красуня!!! 🔥 ", "Одна з небагатьох медійних особистостей жіночої статі, у якої дійсно красива жіночна фігура", " Анфіса🔥, працювати над собою це відмінно!) Думаю, що це потрібно робити все життя, як і навчатися новому", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, спокуслива Анфіса Чехова в леопардовому купальнику показала, чому в 42 краще, ніж в 24.

Як повідомляв Знай. ua, Анфіса Чехова в нижній білизні спантеличила фанатів.

Також Знай. ua писав, що Чехова заговорила про Заворотнюк і несподівано згадала вагітність.